Гігієна та екологія. Ч 2 - Севальнєв, Анатолій Іванович; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Кірсанова, Олена Валентинівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Шаравара, Лариса Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок, необхідності переходу на європейські принципи навчання. Вирішення ситуаційних завдань передбачається планом практичних занять з гігієни та екології для студентів медичного факультету зі спеціальності «Стоматологія». Завдання згруповані за темами, в додатках представлені таблиці з довідковим матеріалом. Еталони вирішення типових ситуаційних завдань з кожної теми приведені в методичних вказівках до практичних занять для студентів.