Надання невідкладної допомоги в практиці сімейного лікаря при судомах та втраті свідомості - Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна (ЗДМУ, 2014)
У навчальному посібнику наведені загальні принципи та алгоритми надання невідкладної допомоги лікарем загальної практики – сімейної медицини при судомах та втраті свідомості. Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності 7.110101 «Лікувальна справа» та 7.110104 «Педіатрія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу 1,2 медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідної теми.