Лікарська етика та деонтологія - Довженко, Олена Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, наукова бібліотека, 2020)
Бібліографічний покажчик містить публікації з газет та журналів, матеріали конференцій, книги, автореферати дисертацій, інформаційні листи. У покажчику розглянуті питання медичної етики і деонтології, моделі взаємовідносин у системі лікар - хворий; питання ятрогенії, лікарської помилки, їх причини та профілактика; лікарська таємниця; деонтологічні аспекти захисту права пацієнтів на життя і смерть.
Keywords: етика; деонтологія; ятрогенія