Клінічна оцінка результатів лабораторних та інструментальних досліджень при хворобах крові та кровотворних органів - Сиволап, Віктор Денисович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Солов'юк, Олександр Олегович (ЗДМУ, 2015)
У навчальному посібнику наведені методичні матеріали щодо клінічної оцінки результатів лабораторних та інструментальних досліджень згідно вимог програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», змістовий модуль 4 «Основи діагностики, профілактики та лікування основних хвороб крові та кровотворніх органів» , спеціальності: 7.12010001 «Лікувальна справа» та 7.12010002 «Педіатрія». Матеріали посібника сприятимуть студентам кращому опануванню навичками та вміннями аналізувати результати клініко-лабораторних та інструментальних досліджень при найбільш розповсюджених гематологічних захворюваннях. Необхідність підготовки посібника обумовлена внесенням змін до програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», що затверджена МОЗ України в 2014 р.