З нагоди ювілею Михайла Афанасійовича Довбиша - (:unkn) unknown (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Михайло Афанасійович ДОВБИШ, доктор медичних наук, професор кафедри урології, променевої діагностики і терапії Запорізького державного медичного університету, у листопаді відзначив 60-річчя від дня народження.