Узагальнення історії розвитку та факторів успіху відомої аптечної мережі США - Мнушко, З. М.; Алєкперова, Н. В.; Пестун, І. В.; Мнушко, З. Н.; Алекперова, Н. В.; Пестун, И. В.; Mnushko, Z. M.; Alekperova, N. V.; Pestun, I. V. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Досліджено історію створення аптечної мережі Walgreens (США, Іллінойс). Виявлено основні стратегічні ініціативи та ключові фактори успіху компанії. Обґрунтовано участь керівника 5 рівня у здійсненні стратегічних перевтілень. Проаналізовані сучасні напрямки діяльності Walgreens. Визначені можливості удосконалення національного аптечного бізнесу. Исследована история создания аптечной сети Walgreens (США, Иллинойс). Определены основные стратегические инициативы и ключевые факторы успеха компании. Обосновано участие руководителя 5 уровня в осуществлении стратегических перевоплощений. Проанализированы современные направления деятельности Walgreens. Определены возможности усовершенствования национального аптечного бизнеса. The history of the pharmacy network Walgreens (USA, Illinois) has been researched. The key strategic initiatives and the key success factors of the company have been identiﬁ ed. The participation of 5 level leader in the strategic transformation implemention has been grounded. The current activities of Walgreens have been anylized. The opportunities of domestic pharmaceutical business improvement have been identiﬁed.
Обобщение истории развития и факторов успеха известной аптечной сети США
Summary of the development history and success factors known pharmacy network USА
Keywords: аптечна мережа; Walgreens; керівник 5 рівня; концепція розвитку аптеки; ключові фактори успіху; аптечная сеть; руководитель 5 уровня; концепция развития аптеки; ключевые факторы успеха; pharmacy network; level 5 leader; concept of pharmacy development; key factors of success