Основні методи обстеження хворих в клініці внутрішніх хвороб. Симптоми та синдроми при захворюваннях внутрішніх органів. Модуль 1 - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Збірка тестів підсумкового контролю знань студентів складена згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини», спеціальності 7.12010005 «Стоматологія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами II курсу I медичного факультету, спеціальність «Стоматологія» під час підготовки до підсумкового модульного контролю.