Вплив комбінованої терапії периндоприлом з амлодипіном на фунцію нирок та параметри добового моніторування артеріального тиску у чоловіків з гіпертонічною хворобою та порушенням пуринового обміну - Дудко, Олена Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: визначити вплив комбінованої терапії периндоприлу з амлодипіном на функцію нирок та параметри добового моніторування АТ у чоловіків з ГХ та порушенням пуринового обміну.
Keywords: тези доповідей