Іридологія. Діагностика організму - Сахно, О. С.; Приходько, Олександр Борисович; Ємець, Тетяна Іванівна (My University, 2023)
Іридологія- не традиційна медицина. Вона описує поведінку нашого організму по оку (райдужка, судини склери, зіниця). Вивчаючи іридологію ми можемо зробити висновок о тому, що люди володіють деяким функціональним кодом, котрий диктує тип поведінки. Також ретельний аналіз ока іридологом дозволяє побачити нам багато чого про організм людини: діючу речовину що інтоксикує організм, при цьому людина може цього не помічати, орган або відділ тіла що страждає від болю, або інших факторів, та багато чого іншого що я хочу розповісти у своїй роботі.
Keywords: іридологія; нетрадиційна медицина; функціональний код; ретельний аналіз