Якість, стандартизація та сертифікація ліків : [навч. посіб.] - Берест, Галина Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник призначений для використання молодшими спеціалістами на курсах удосконалення кваліфікації з фаху "Фармація" під час підготовки до занять з дисципліни "Якість, стандартизація та сертифікація ліків".