Практикум з клінічної лабораторної діагностики. Модуль 4. Гематологічні методи дослідження в патології. Дослідження шлунково-кишкового тракту та виділень зі статевих органів - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Євсєєва, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Сидоренко, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
В практикумі наданий матеріал згідно сучасних уявлень про клінічну лабораторну діагностику та методи досліджень. До кожного заняття викладені питання для підготовки та завдання для самостійної роботи.
Keywords: лабораторна діагностика