Менеджмент у фармації та парфумерно-косметичній галузі. Маркетинг як інтегрована функція менеджменту. Модуль 1 [посібник] - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник містить комплекс навчально-методичного забезпечення з вивчення модуля 1 «Менеджмент у фармації та парфумерно-косметичній галузі. Маркетинг як інтегрована функція менеджменту» дисципліни «Менеджмент і маркетинг у фармації та парфумерно-косметичній галузі» (методичні вказівки для вивчення тем дисципліни, дискусійні питання, питання для самоконтролю, перелік рекомендованої літератури, стислий інформаційний матеріал і приклади тестових завдань для самоконтролю). Для студентів фармацевтичного факультету денної форми навчання спеціальності 7.12020104 «Технології парфумерно-косметичних засобів» напряму 1102 «Фармація».