Профіль цітокінів ІЛ-4, ІЛ-13 у дітей із різною тяжкістю атопічного дерматиту - Вакула, Дар'я Олександрівна (ДЗ «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України», 2019)
Атопічний дерматит (АД) - хронічне рецидивуюче запальне захворювання шкіри, яке часто проявляється на першому році життя і вражає до 12-20% дітей. Роль IЛ-4 та IЛ-13 у розвитку атопічних захворювань не викликає сумнівів. Метою роботи було оцінити рівень цитокінів IЛ-4 та IЛ-13 у дітей з АД.
Keywords: тези доповідей