Реабілітація з використанням кінезіотерапії після тотального ендопротезування кульшового суглоба: результати дослідження - Кожем’яка, Максим Олександрович; Кармазь, М. О. (My University, 2025)
Ціль роботи: оцінити та порівняти ефективність двох реабілітаційних програм після ендопротезування кульшового суглоба за допомогою комплексного аналізу клініко-функціональних показників і показників якості життя.