Дія на організм людини факторів електромагнітної природи і їх застосування в медицині - Мельнікова, Оксана Зенонівна; Іванченко, Олена Зенонівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник містить методичні розробки практичних занять з медичної фізики. Представлений розподіл його на теми, обґрунтоване їх значення у підготовці майбутніх лікарів, сформульовані цілі і методика проведення занять, наведений список рекомендованої навчальної літератури. Посібник призначений для викладачів з медичної і біологічної фізики, його використання має сприяти логічному і послідовному розгляду учбового матеріалу на практичних заняттях, висвітленню усіх питань, передбачених навчальною програмою і винесених на підсумковий модульний контроль з дисципліни, що може сприяти більш ефективному її засвоєнню студентами медичного факультету.
Keywords: Методичний посібник для викладачів