Кардіологія - Сиволап, Віктор Денисович; Лашкул, Дмитро Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
В посібнику викладено основи сучасних знань з кардіології, що підлягають контролю під час складання практично-орієнтованого державного іспиту з внутрішньої медицини. Для студентів вищих медичних навчальних закладів III –IV рівнів акредитації.
Keywords: Внутрішня медицина; кардіологія