Досвід та результати впровадження електронного журналу на кафедрі пропедевтики дитячих хвороб - Круть, Олександра Степанівна; Підкова, Віра Ярославівна; Пащенко, Ірина Володимирівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
В університеті створена автоматизована система управління навчальним процесом та електронний журнал, який використовується для контролю і аналізу академічної успішності і відвідування лекцій та занять.
Keywords: тези