Судово-медична ідентифікація спаленої особи за кістковими залишками - Голубович, Леонід Львович; Голубович, П. Л.; Голубович, А. Л.; Войченко, В. В.; Ольховський, В. О. (My University, 2020)
В монографії надається характеристика осередків, у яких, зазвичай, згоряють чи умисно спалюються трупи людей або їх частини, а також послідовно викладається матеріал, щодо вирішення питання ідентифікації спалених осіб за груповими ознаками, а у деяких випадках і можливості індивідуальної ідентифікації.