Аналіз деяких особливостей палінації амброзії в Запоріжжі у 2021-2022 роках - Симоненко, К. В.; Малєєва, Ганна Юріївна (Вінниця : ВНМУ ім. М. І. Пирогова, 2023)
Мета: Проаналізувати особливості палінації амброзії у м. Запоріжжя в період сезонів цвітіння у 2021 та 2022 роках у порівнянні з завчасно доведеним прогнозом.