Технологія формування хмаро орієнтованого навчального середовища на базі сервісу MS TEAMS - Іванькова, Наталя Анатоліївна (My University, 2021)
Впровадження дистанційного навчання у систему медичної освіти вимагає розробки технологій, що дозволяють стандартизувати процес формування віртуального простору для організації процесу навчання з предметних дисциплін у хмарному сервісі MS Teams. Еволюційний розвиток процесу інформатизації навчального процесу у Запорізькому державному медичному університеті сприяв формуванню інфраструктури, яка стала основою широкого використання хмарних сервісів у системі змішаного навчання.
Keywords: хмарні технології; MS Teams; MS Forms; модератор