Методичні рекомендації для викладачів, що викладають Іноземну мову за професійним спрямуванням (англійську) студентам ІІ курсу медичних факультетів спеціальності "Медицина – 222" - Сазанович, Лариса Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У методичних рекомендаціях запропоновано тестові завдання для проведення різних видів контролю протягом семестру. Для студентів вищих медичних навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.
Keywords: методичні рекомендації; іноземна мова; професійне спрямування; англійська; медицина