Зміни пігментного епітелію та макулярної області сітківки при лікуванні вологої форми ВМД - Тіткова, Олександра Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Порівняти зміни пігментного епітелію та товщини макулярної області сітківки у пацієнтів, які приймали регулярне лікування, та пацієнтів, які не дотримувались стандартів лікування.
Keywords: тези доповідей