Використання сучасних комп’ютерних технологій студентами 1-го та 2-го курсів медичних ВНЗ для самостійної підготовки з анатомії людини - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Лебединець, Микола Григорович; Апт, Ольга Анатоліївна; Щербаков, Максим Степанович; Вовченко, Михайло Борисович; Абросімов, Юрій Юрійович; Тітієвська, Тетяна Василівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
На сьогодні в процесі викладання анатомії людини студентам 1-го та 2-го курсів медичного факультету Запорізького державного медичного університету викладачі кафедри анатомії зіткнулися з проблемою значного збільшення позааудиторних годин, відведених для самостійної підготовки та вивчення анатомії (з 35 до 55 годин за семестр), при скороченні кількості лекційних годин та аудиторного часу вивчення предмету (з 20 до 10 годин та з 80 до 60 годин за семестр, відповідно). Це значно ускладнює адекватний контроль засвоєння тем студентами.
Keywords: матеріали конференцій