Основи медичної паразитології. Еволюція. Біосфера : навч.-метод. посіб. для студ. I курсу - Приходько, Олександр Борисович; Ємець, Тетяна Іванівна; Павліченко, Віктор Іванович; Попович, Аліса Петрівна; Васильчук, Наталія Григорівна; Малєєва, Ганна Юріївна; Гавриленко, Ксенія В'ячеславівна; Гуліна, Оксана Сергіївна; Хмелевська, Анастасія Пилипівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
В посібнику викладено основи сучасних знань з медичної біології. Для аудиторної та позааудиторної роботи студентів І курсу медичних факультетів, галузі знань 22 – «Охорона здоров’я», спеціальності – 222 «Медицина», 228 «Педіатрія», 221 «Стоматологія».