Порівняльна оцінка функціональних можливостей чоловіків і жінок у баскетболі - Михалюк, Євген Леонідович (My University, 2004)
Метою даної роботи є вивчення і порівняння показників центральної гемодинаміки і фізичної працездатності у висококваліфікованих баскетболістів обох статей.