Збірник контрольних робіт з дисциплін "Іноземна мова" та "Іноземна мова за професійним спрямуванням" для студ. І-ІІ курсів фарм. фак-тів спец. 226 "Фармація, промислова фармація", "Технології парфумерно-косметичних засобів" - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Жаворонкова, Вікторія Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник контрольних робіт з дисциплін „Іноземна мова” та „Іноземна мова за професійним спрямуванням” для студентів І-ІІ курсів фармацевтичних факультетів спеціальності 226 "Фармація, промислова фармація", "Технології парфумерно-косметичних засобів" призначено для студентів та викладачів для підготовки до стартового, поточного та підсумкового видів контролю. Збірник складено згідно навчальної програми з "Іноземної мови" та "Іноземної мови за професійним спрямуванням".