Особливості комплексної реабілітації постраждалих від військових дій - Гречка, Я. С.; Черненко, Олена Євгенівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Російсько-українська війна, яка триває з 2014 року, призвела до значного зростання випадків бойових травм, серед яких кульові поранення займають чільне місце. Ці поранення становлять серйозну проблему не лише для медичної спільноти, але й для суспільства в цілому. Аналіз епідеміологічної ситуації щодо кульових поранень серед військовослужбовців дозволяє зрозуміти масштаби проблеми, виявити ключові фактори ризику та удосконалити медичну допомогу і реабілітацію постраждалих.
Keywords: тези доповідей