Роль симуляційного центру в умовах змішаного навчання студентів у медичному виші - Кисельов, Сергій Михайлович; Назаренко, Олена Валеріївна; Романова, Катерина Борисівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Ключовим завданням сучасної вищої медичної освіти є створення умов для розвитку у студентів широкого спектру компетенцій і практичних навичок без ризику заподіяння шкоди пацієнту, здатності швидко приймати рішення і бездоганно виконувати більшість маніпуляцій та втручань. У зв’язку з пандемією COVID-19 з березня 2020 року ЗДМУ працює у режимі змішаного навчання. Важливу роль в цьому процесі відіграє міжкафедральний тренінговий центр (МТЦ).
Keywords: змішане навчання; симуляційний тренінг; компетенції лікаря