Маркетингові дослідження фармацевтичного ринку засобів для лікування хронічної венозної недостатності - Кір’якулова, Т. С.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Харків : НФаУ, 2013)
Метою нашої роботи були маркетингові дослідження вітчизняного ринку засобів для лікування хронічної венозної недостатності (ХВН).