Вивчення вмісту вітаміну К у траві деревію звичайного - Хоменчук, М. О. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою нашого дослідження було вивчення вмісту вітаміну К у траві деревію звичайного.
Keywords: тези доповідей