Зміни офтальмобіометричних параметрів у некоригованих гіперметропів - Завгородня, Наталія Григорівна; Безденежна, Ольга Олександрівна; Саржевська, Людмила Едуардівна (My University, 2025)
Мета: Визначення офтальмобіометричних параметрів у некоригованих та коригованих гіперметропів за допомогою оптичної біометрії.
Keywords: тези доповідей