Актуальність психокорекції, модифікованої з урахуванням зниження критичності у осіб з тривожно-фобічними та соматоформним розладами - Кондратенко, Максим Юрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: дослідити структурні та психопатогенетичні характеристики зниження критичності до власного психічного стану у пацієнтів з тривожно-фобічними та соматоформними розладами та визначити на основі отриманих даних актуальність розробки програм психокорекції з урахуванням фактору зниженої критичності у осіб з вказаними розладами.
Keywords: тези доповідей