3-(феноксиметил)-5-(пропілтіо)-1Н-1,2,4-триазол, що виявляє актопротекторну активність - Кучерявий, Юрій Миколайович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Пругло, Євген Сергійович; Лашин, Євген Олександрович; Кучерявый, Ю. Н.; Каплаушенко, А. Г.; Пругло, Е. С.; Лашин, Е. А.; Kucheriavyi, Y. M.; Kaplaushenko, A. H.; Pruhlo, Y. S.; Lashyn, Y. O. (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Корисна модель стосується медицини та фармації і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-тріазолу, що використовуються для підвищення фізичної працездатності, як у звичайних, так і в складних та екстремальних умовах життя.
3-(phenoxymethyl)-5-(propylthio)-1H-1,2,4-triazole exhibiting actoprotector activity
3-(феноксиметил)-5-(пропилтио)-1Н-1,2,4-триазол, проявляющий актопротекторную активность