Рання весна в м. Запоріжжя у 2024 році на прикладі палінації берези - Цвіркун, С. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: оцінити зміни в термінах цвітіння берези, які відбулися у 2024 році в м. Запоріжжі.
Keywords: тези доповідей