Підготовка сімейного лікаря з неврології в умовах університетської клініки - Кривенко, Віталій Іванович; Ревенько, Алла Василівна; Демченко, Аліна Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2010)
Розглянуто можливості набуття лікарями-інтернами теоретичних знань і практичних навичок з надання медичної допомоги пацієнтам як неврологічного профілю, так і хворим з різноманітними неврологічними порушеннями при соматичній патології. The possibilities of theoretical knowledge and practical skills acquisition hy interns in medical care of neurological patients as well as patients with various neurological disorders with somatic pathology are considered in the given article.
Keywords: університетська клініка; лікар-інтерн; неврологія; соматоневрологія; University clinic; internist; neurology; somatoneurology