Розвиток сепсису при некротичному панкреатиті - Ярешко, Володимир Григорович; Марусій, А. І. (My University, 2018)
Мета роботи: оцінити розвиток сепсису при некротичному панкреатиті на підставі аналізу розповсюдженості процесу, основних збудників та показників летальності з метою поліпшення результатів лікування.
Keywords: тези доповідей