Отличия зависимостей от компьютерных и интернет-игр - Столяренко, А. Н.; Столяренко, Андрій Миколайович; Stoliarenko, A. M. (Харків : [б. в.], 2018)
Изучены катамнестические, гендерные и клинические особенности зависимости от компьютерных и интернет-игр, установлены их отличия. Представлены и обоснованы принципы нозоструктурального разграничения различных видов игровой аддикции. Вивчено катамнестичні, гендерні та клінічні особливості залежності від комп’ютерних та інтернет-ігор, установлено їх відмінності. Подано та обґрунтовано принципи нозоструктурального розмежування різних видів ігрової адикції. Follow-up, gender and clinical features of addiction to computer games and Internet games were studied; differences between these kinds of game addiction were distinguished. The principles of nosological and structural delineation of various types of game addiction are presented and substantiated.
Відмінності залежностей від комп’ютерних та інтернет-ігр
Differences in computer and internet game addiction
Keywords: интернет-зависимость; зависимость от интернет-игр; игровая компьютерная зависимость; клинические особенности; диагностика; інтернет-залежність; залежність від інтернет-ігор; ігрова комп’ютерна залежність; клінічні особливості; діагностика; інтернет-залежність; залежність від інтернет-ігор; ігрова комп’ютерна залежність; клінічні особливості; діагностика; Internet addiction; Internet game addiction; computer game addiction; clinical features; diagnosis