Порівняльне вивчення вмісту валепотріатів та складних ефірів валеріани пагононосної і валеріани гросгейма протягом доби - Панченко, Світлана Валеріївна; Корнієвська, Валентина Григорівна; Фурса, М. С.; Корнієвський, Юрій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета роботи: вивчення вмісту валепотріатів та складних ефірів протягом доби в підземних органах Valeriana stolonifera Czern і Valeriana grosshemii Worosch.
Keywords: валепотріати; валеріана пагононосна; валеріана Гросгейма