Про навчально-методичне забезпечення елективних курсів на медичному факультеті ЗДМУ - Нерянов, Ю. М.; Артюх, Олена Вікторівна; Базилевська, Г. М.; Компанієць, Володимир Михайлович; Павліченко, Віктор Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2010)
На медичному факультеті студентам пропонується 17 елективних курсів. Вони викладаються у вигляді лекцій з мультимедійним супроводом, проводяться практичні заняття та готуються реферати. На медицинском факультете студентам предлагается 17 элективных курсов. Они преподаются в виде лекций с мультимедийным сопровождением, проводятся практические занятия, готовятся рефераты. On a medical faculty it is offered to the students 17 elective courses. They are taught as lectures with multimedia accompaniment, practical employments are conducted, abstracts prepare.
Keywords: елективні курси; медичний факультет; забезпечення; элективные курсы; медицинский факультет; обеспечение; elective courses; medical faculty; providing