Напрями комплексної медичної реабілітації пацієнтів після перебування в екстремальних умовах - Підлубний, Віталій Леонідович; Мирни, Сергій Петрович; Щуров, Микола Федорович; Ганошенко, Юрій Анатолійович (Stockholm : SSPG Publis, 2023)
Вплив глобальних чинників (пандемія COVID-19, збройна агресія РФ проти Незалежної України) істотно підвищує кількість осіб, які потребують проведення відновної терапії та лікувально-реабілітаційних процедур. Це стосується військовослужбовців ЗСУ, вимушених мігрантів (внаслідок бойових дій на території їх проживання) та інших категорій населення, які потребують медико-реабілітаційної допомоги після перебування в екстремальних умовах. Це свідчить про актуальність і своєчасність наукових досліджень стосовно визначення основних напрямів комплексної медичної реабілітації пацієнтів після перебування в екстремальних умовах.