Практикум з фармакології. Ч. 2 - Бєленічев, Ігор Федорович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Самура, Ірина Борисівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум (частина 2) складено відповідно до навчальної програми МОЗ України і навчальним планом ЗДМУ для студентів медичних факультетів медичних закладів вищої освіти спеціальності «Стоматологія». У даному практикумі представлені основні групи лікарських засобів, що впливають на функції систем і органів. Для кожного заняття представлені теоретичні питання для самопідготовки, домашнє завдання з рецептури, а також контрольні питання, тести, задачі і ситуаційні завдання з таких розділів фармакології, як серцево-судинні засоби; засоби, що впливають на дихальну систему, шлунково-травневий тракт, фармакологія крові, гормональні засоби, хіміотерапевтичні засоби.