Аналіз фірмової структури ринку препаратів урсодезоксихолевої кислоти аптечних мережах міста - Перегудов, В. О. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: аналіз фірмової структури ринку препаратів урсодезоксихолевої кислоти аптечних мережах міста.
Keywords: тези доповідей