3-((2-хлоретил)тіо)-5-(3,4,5-триметоксифеніл)-1Н-1,2,4-триазол, що проявляє гіпоглікемічну активність - Самелюк, Юрій Геннадійович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Тржецинський, Сергій Дмитрович; Клеванова, Вікторія Сергіївна; Юрченко, Іван Олексійович; Самелюк, Ю. Г.; Каплаушенко, А. Г.; Тржецинский, С. Д.; Юрченко, И. А.; Sameliuk, Yurii Hennadiiovych; Kaplaushenko, Andrii Hryhorovych; Trzhetsynskyi, Serhii Dmytrovych; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Корисна модель належить до фармації, медицини та ветеринарії і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, які проявляють виражену гіпоглікемічну дію.
Keywords: патенти; винахід