Клінічна фармація. Змістовний модуль 1, VIII семестр: навч.-метод. посіб. - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Красько, Микола Петрович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У навчально–методичному посібнику, відповідно до програми з клінічної фармації, на сучасному рівні представлені основні поняття та визначення клінічної фармації та фармакології. Види побічної дії та її профілактика. Сучасні підходи до медикаментозного лікування в педіатрії, геріатрії, у жінок під час вагітності та в період лактації. Посібник призначений для студентів фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів, провізорів, клінічних провізорів, фармацевтів.
Keywords: Клінічна фармація; симптоми; Практичні заняття; синдроми