Визначення рівня тривожності у студентів під час війни - Приходько, І.; Аравіцька, М.; Івченко, Т. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Проблема вивчення та дослідження феномену тривожності в сучасній вітчизняній та закордонній літературі останнім часом є доволі актуальною. Науковці наголошують, що з одного боку, тривога та страх є нормальними та корисними людськими емоціями, які допомагають справлятися з стресом, а з іншого, високий рівень тривожності провокує труднощі при визначенні рівня небезпеки, ускладнює процеси спілкування, оволодіння новими видами діяльності.