Особливості викладання основ внутрішньої медицини (ендокринологія, гастроентерологія, пульмонологія, гематологія, загальні питання внутрішньої медицини) - Сиволап, Віктор Денисович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до вимог програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» (МОЗ України, 2018) з метою оптимізації навчання та удосконалення оцінювання результатів під час викладання Розділу - 1 «Основи внутрішньої медицини (ендокринологія, гастроентерологія, пульмонологія, гематологія, загальні питання внутрішньої медицини) студентам, які попередньо здобули освітньо-кваліфікаційний рівень "молодший спеціаліст".
Keywords: внутрішня медицина; пульмонологія; гастроентерологія; ендокринологія