Організація навчального процесу з використанням мультимедійних технологій на довузівському етапі навчання мови іноземців: проблеми і перспективи - Авраменко, Микола Олександрович; Дочинець, Дмитро Іванович; Васецька, Лариса Іванівна (Харківський національний медичний університет, 2017)
Сучасні тенденції розвитку системи вищої освіти України вимагають широкого впровадження у навчальний процес мовних кафедр нефілологічного ВНЗ нових педагогічних технологій, які є умовою раціональної організації цього процесу. Активне використання мультимедійних технологій у практиці викладання нерідної мови іноземцям на довузівському етапі навчання відкриває як нові можливості для оптимізації навчального процесу на цьому етапі, так і ставить перед викладачами-методистами завдання, які спрямовані на розробку нових форм і методик викладання іноземної мови.