Стан щільності кісткової тканини у хворих на цукровий діабет 2 типу - Кривенко, Віталій Іванович; Гріненко, Тетяна Юріївна; Вітцівська, О. І. (My University, 2013)
Цукровий діабет (ЦД) – глобальна епідемія неінфекційного характеру. Саме так у даний час актуальність проблеми ЦД характеризують експерти Організації Об’єднаних Націй та Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).
Keywords: щільність кісткової тканини; цукровий діабет 2 типу; ультразвукова денситометрія