Тактика ведення пацієнтів з пігментними новоутвореннями шкіри на прикладі меланоакантоми - Коваленко, А. Ю.; Горбачова, Наталя Ігорівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Пігментні новоутворення шкіри – це найбільш поширена патологія серед гіпермеланозів шкіри. На прикладі клінічного випадку пацієнта з меланоакантомою ми демонструємо алгоритм тактики та поведінки лікаря. Мета дослідження. Продемонструвати алгоритм обстеження, спостереження та лікування пацієнта з підозрілим пігментним новоутворенням шкіри.
Keywords: тези