Міжкультурне спілкування як частина педагогічного спілкування з урахуванням національно-психологічних особливостей іноземних студентів - Тихоновський, Олександр Володимирович; Tykhonovskyi, О. V. (My University, 2014)
Узагальнені проблеми психологічної адаптації іноземних студентів до навчання в медичному ВНЗ, зроблено спробу розробок рекомендацій для викладачів по удосконаленню професійно-педагогічного спілкування з іноземними студентами з урахуванням культурологічних, національно-психологічних та соціальних особливостей. Problems of psychological adaptation of foreign students to study in Medical HEI are summarized, an attempt of development of recommendations for lecturers in improvement of professionally pedagogic communication with foreign students taking into account cultural, national psychological and social peculiarities was made.
Intercultural communication as a part of pedagogic communication taking into account national psychological pecularities of foreign students